ΑΡΧΙΚΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
 
 
       
     

 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2016
 
NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2015
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2014

 

  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2011
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2010
 
  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 2022  ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
►Έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 14-4 μια εμβληματική μορφή στον χώρο μας ο Συνάδελφος Μανώλης Βουργάκης.
Ο Μανώλης ήταν από αυτούς που ονειρεύτηκαν και έκαναν πράξη την νομοθέτηση του επαγγέλματος 1666/86. Δραστήριος συνδικαλιστικά διετέλεσε πρόεδρος της ΠΟΕΟ και του συλλόγου ΑΘΗΝΑΣ. Πολλοί έχουν μαθητεύσει στο εργαστήριο του μιας και ήταν πάντα δάσκαλος και πάντα τεχνολογικά ενήμερος. Για την δράση του αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον κλάδο η ΠΟΕΟ τον είχε τιμήσει εν ζωή σε εκδήλωση μαζί με άλλους συναδέλφους.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στην Κρήτη που τόσο αγάπησε.
ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 
 
  2021   ΝΕΑ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

►1η ΥΠΕ |Πρόσκληση Ενδιαφέροντος |Σύναψη συμβάσεων Εκτέλεση Οδοντοτεχνικών Εργασιών

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν. 4486/2017 «Οργάνωση υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας» και με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών για οδοντιατρική στοματολογικής περίθαλψης με τη παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αρίθμ. πρωτ. 37926/26-08-2021 (ΑΔΑ: 65ΥΟ469Η26-7ΧΖ) (σχετ. 16) Απόφαση Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής εγκρίθηκε η διαδικασία διενέργειας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος σύναψης σύμβασης «Εκτέλεση Οδοντοτεχνικών Εργασιών» με ιδιώτες κάτοχους αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.
Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 09/09/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν στην υπηρεσία (Ισόγειο - Γραφείο πρωτοκόλλου, Ζαχάρωφ 3, Αθήνα, Τ.Κ.: 11521) σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα παρακάτω δικαιολογητικά.

Δείτε την πρόσκληση και τα δικαιολογητικά: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A86%CE%99%CE%A6469%CE%9726-%CE%A9%CE%9C4?inline=true

 

ΜΑΙΟΣ

►Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων | 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν. 4486/2017 «Οργάνωση υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας» και με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών για οδοντιατρική – στοματολογικής περίθαλψης με τη παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από την 6η ΥΠΕ, σας γνωρίζουμε ότι με την αριθ. πρωτ. 27343/05-05-2021 απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ. σχετικά με έγκριση διαδικασίας Διενέργειας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.
Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 09/06/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες κάτοχοι αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας, όπως αποστείλουν στην 6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας (Γραφείο πρωτοκόλλου, Υπάτης 1 & NEO Πατρών-Αθηνών 24, Πάτρα ΤΚ 26441) σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

>> Πρόσκληση - Δικαιολογητικά

 
2020    ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

►Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας του Π.Σ.Ο. για την ηλεκτρονική τιμολόγηση την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "myDATA και ηλεκτρονική τιμολόγηση για Οδοντοτεχνίτες" με υποστήριξη της Prosvasis, εταιρεία του ομίλου Softone, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00.
 
Η ημερίδα έχει σκοπό να ενημερώσει τα μέλη για τις αλλαγές που θα επιφέρει η νέα Νομοθεσία από τις 1/1/2021 για τα ηλεκτρονικά βιβλία και τα myDATA στους οδοντοτεχνίτες.
 
Στην ημερίδα οι ειδικοί (Απόστολος Αλωνιάτης, Τσοχαντάρης Χάρης, Mαρίνος Κοσμάς και Πολύζος Παπαχρήστος), θα παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα και θα δεχτούν και τα ερωτήματα των μελών του Π.Σ.Ο. και θα απαντήσουν σε αυτά.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε εγγραφή στο σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω:
 
 
Όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολία στην σύνδεση ώστε να μπουν την Τρίτη και να παρακολουθήσουν την ημερίδα για τηλεφωνική υποστήριξή μπορούν  να καλούν στο 210 33 22 700.
 

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

►Λειτουργία Γραφείων ΠΟΕΟ & ΠΣΟ 

Τα γραφείο της ΠΟΕΟ & του ΠΣΟ θα παραμείνουν κλειστά, μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο.

Ηδη έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα διενεργηθουν διαγνωστικά τεστ στους εργαζόμενους και θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του ΝΠΔΔ.

Email Επικοινωνίας με την ΠΟΕΟ: poeo@poeo.gr

Email Επικοινωνίας με τον ΠΣΟ:  info@pso.org.gr

Στοιχεία επικοινωνίας ΚΔΣ της ΠΟΕΟ >>εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας ΚΔΣ του ΠΣΟ:

Πρόεδρος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, T: 6945317023

 Α΄ Αντιπρόεδρος: ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, T:6944574587

 Β’ Αντιπρόεδρος: ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, T:6977185441

 Γενικός Γραμματέας: ΚΛΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, T:6942293627

 Ταμίας: ΣΠΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, T:6936867375

 Οργανωτικός Γραμματέας: ΚΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, T:6977569994

 Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ, T:6976644066

 Υπεύθυνος Εκδόσεων: ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, T:6938890088

 Μέλη: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, T:6947373374

 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, T:6945971312

 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , T:6973460724


►2η ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου | Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος σύναψης σύμβασης «Εκτέλεση Οδοντοτεχνικών Εργασιών»


Η Διοίκηση της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, σε  εφαρμογή  των  διατάξεων  του  άρθρου  10  του  ν.  4486/2017«Οργάνωση  υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας» και με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση  των  πολιτών  για    οδοντιατρική–στοματολογικής  περίθαλψης με  τη  παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από τη 22ηΥγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, σας γνωρίζει ότι με τη με αριθμ. πρωτ. 64842/18-11-2020 (ΑΔΑ: 67ΝΦ469Η2Ξ-ΓΓΗ) απόφαση εγκρίθηκε η διαδικασία διενέργειας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος σύναψης σύμβασης « Εκτέλεση Οδοντοτεχνικών Εργασιών » με ιδιώτες κάτοχους αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ως  εκ  τούτου καλούνται,έως  τις 18/12/2020,  ημέρα Παρασκευή και  ώρα  14:00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες  κάτοχοι  αδείας  ασκήσεως  επαγγέλματος  οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά  εργαστήρια  που  πληρούν της απαιτούμενες  από  την  κείμενη  νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας,να της αποστείλουν στο Πρωτόκολλο της 2ηςΥ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου (Θηβών 196-198, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ 18233, κτίριο ΚΕΡΑΝΗΣ, 1οςόροφος), σε  σφραγισμένο  φάκελο  αίτηση  σύναψης  σύμβασης,  ο  οποίος  θα  περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Βρείτε την Πρόσκληση και τα Δικαιολογητικά >>εδώ
 


►Βεβαιώσεις Μετακινήσεων

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.

Για όλες τις άλλες μετακινήσεις, η βεβαίωση κίνησης αφορά κάθε μεμονωμένη κίνηση και μόνο αυτή (τύπου Β), υπογράφεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με προσωπική του ευθύνη και περιέχει το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, την διεύθυνση κατοικίας και την ώρα μετακίνησης του πολίτη, καθώς και τον συγκεκριμένο λόγο της μετακίνησης

Σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Πώς εκδίδεται το έντυπο βεβαίωσης κίνησης;
Πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α)
Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο:

    -Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (PDF https://forma.gov.gr/docs/vevaiosi-kikloforias.pdf)
    -Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (DOCX )

Όλα στο forma.gov.gr

Βεβαίωση Άδειας Κυκλοφορίας Εργαζόμενου

Για βεβαίωση κίνησης η οποία ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης και για 14 ημέρες προς και από την εργασία για εργαζόμενους απαιτείται να συμπληρωθεί η σχετική βεβαίωση μέσω του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Πρόσβαση
    -https://eservices.yeka.gr/
    -Είσοδος για Κοινές επιχειρήσεις – Εργοδότες απογεγραμμένοι στον ΕΦΚΑ με στοιχεία ΟΠΣ ΕΦΚΑ
Διαδικασία
    -Πρόσβαση και είσοδος στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.
    -Επιλογή: ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ -> Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας -> Εισαγωγή.
    -Επιλογή:
        .ΕΙΔΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
        ,ΑΦΜ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
    -Η φόρμα προσυμπληρώνεται με όλα τα στοιχεία της επιχείρησης και του εργαζόμενου εφόσον είναι ήδη απασχολούμενος.
    -Επιλέγεται μία ή εναλλακτικά δύο περιφερειακές ενότητες σε περίπτωση που απαιτείται.
    -Επιλέγεται ώρα από έως στο χρονικό πλαίσιο που η βεβαίωση αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας.
    -Η αίτηση – βεβαίωση υποβάλλεται, λαμβάνει Αρ. Πρωτοκόλλου και Ημερομηνία και μπορεί να εκτυπωθεί ή να σωθεί ως αρχείο PDF.
    -Ο εργαζόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω του https://eservices.yeka.gr στην δήλωση αυτή επιλέγοντας τον τύπο εντύπου στην προσωποποιημένη πληροφόρηση.

Η διασταύρωση των στοιχείων του εργαζόμενου πραγματοποιείται σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Σε περίπτωση δήλωσης ψευδών στοιχείων, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στον εργαζόμενο/η και 300 ευρώ στον εργοδότη.

Βεβαίωση Άδειας Κυκλοφορίας Αυτοαπασχολούμενου – Ελ. Επαγγελματία & Επιτηδευματία

Για πάγια βεβαίωση κίνησης προς και από την εργασία για αυτοαπασχολούμενους - ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες απαιτείται να συμπληρωθεί η σχετική βεβαίωση μέσω του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Πρόσβαση
    -Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ: https://eservices.yeka.gr/
    -Είσοδος:
        για Κοινές επιχειρήσεις – Εργοδότες απογεγραμμένοι στον ΕΦΚΑ με στοιχεία ΟΠΣ ΕΦΚΑ.
        για αυτοαπασχολούμενους ελ. επαγγελματίες και επιτηδευματίες μη απογεγραμμένους ως εργοδότες στον ΕΦΚΑ με στοιχεία TAXISNET.


Διαδικασία
    -Πρόσβαση και είσοδος στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.
    -Επιλογή: ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ -> Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας -> Εισαγωγή
    -Επιλογή: ΕΙΔΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ (Αυτοαπασχολούμενου – Ελ. Επαγγελματία & Επιτηδευματία)
    -Η δυνατότητα δίνεται μόνο για φυσικά πρόσωπα.
    -Η φόρμα προσυμπληρώνεται με όλα τα στοιχεία του επιτηδευματία.
    -Επιλέγεται μία ή εναλλακτικά δύο περιφερειακές ενότητες σε περίπτωση που απαιτείται.
    -Επιλέγεται ώρα από έως στο χρονικό πλαίσιο που η βεβαίωση αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας.
    -Η αίτηση – βεβαίωση υποβάλλεται, λαμβάνει Αρ. Πρωτοκόλλου και Ημερομηνία και μπορεί να εκτυπωθεί ή να σωθεί ως αρχείο PDF.


Η διασταύρωση των στοιχείων του εργαζόμενου πραγματοποιείται σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Σε περίπτωση δήλωσης ψευδών στοιχείων, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στον εργαζόμενο/η και 300 ευρώ στον εργοδότη.

Αναζήτηση Ήδη Καταχωρημένων και Υποβληθεισών Βεβαιώσεων

    -Πρόσβαση και είσοδος στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.
    -Επιλογή: ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ -> Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας -> Αναζήτηση
    -Επιλογή Φίλτρων και αναζήτηση. Από την Επιλογή της κάθε αίτησης μπορεί να γίνει εκτύπωση της βεβαίωσης.

Mετακινήσεις μαθητών/τριών (Όλα στο forma.gov.gr)

Για μεμονωμένες μετακινήσεις μαθητών/τριών απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο:
    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (PDF https://forma.gov.gr/docs/formes-mathites-anilikoi.pdf )
    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (DOCX )
    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (PDF https://forma.gov.gr/docs/formes-mathites-enilikoi.pdf )
    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (DOCX)

Μεμονωμένες μετακινήσεις (Τύπου Β)

Για μεμονωμένες μετακινήσεις (τύπου Β), έχετε 3 επιλογές: SMS, εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, ή και χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

1. Αποστολή SMS
Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.
Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:
X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

    1.Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
    2.Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
    3.Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
    4.Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.
    5.Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    6.Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.


Θα λαμβάνετε ως απάντηση:
Μετακίνηση [κενό] X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από κινητά τηλέφωνα με κάρτα SIM των παρόχων κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone GR, Wind). Προκειμένου να κάνουν χρήση της υπηρεσίας 13033 οι πολίτες με συσκευή που έχει κάρτα SIM δικτύου του εξωτερικού, μπορούν να προμηθευτούν μια σύνδεση καρτοκινητού από τα σημεία πώλησης των παρόχων. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση της υπηρεσίας 13033 είναι δωρεάν.
Τα μηνύματα του 13033 αφορούν αποκλειστικά σε επιβεβαίωση κατ'εξαιρεση μετακίνησης. Το 13033 δεν στέλνει μηνύματα που παραπέμπουν σε εγκατάσταση λογισμικού ή σε ιστοσελίδα άλλη από το forma.gov.gr

2. Συμπλήρωση Εντύπου
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε, να συμπληρώσετε, και να φέρετε μαζί σας ένα από τα ακόλουθα έντυπα, κατά περίπτωση.
    Βεβαίωση Κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών (PDF https://forma.gov.gr/docs/vevaiosi-metakinisis.pdf )
    Βεβαίωση Κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών (DOCX)
3. Χειρόγραφη Βεβαίωση
Η χειρόγραφη βεβαίωση πρέπε

© 2024 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών

Αριστοτέλους 14 - Αθήνα
 104 32 
Τηλ: 210 52 29 501
 fax: 210 52 46 280

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Web Design & Development: toothnews.gr