ΑΡΧΙΚΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear

 
 
    Τελευταία Ενημέρωση     Οδηγίες για υποψήφιους ομιλητές
    Νέα - Ανακοινώσεις  
 
 

   

 
 

Σύσταση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ - Ν.Π.Δ.Δ.

  

  ΦΕΚ 38 Α' / 28.03.2017

 

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Π.Σ.Ο.
>>Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. Α.Φ.358 / 19-07-2017
>>Αρμοδιότητες Π.Δ.Ε.

Είναι γνωστό ότι, μετά το 1986 που νομοθετήθηκε το επάγγελμα με τον Βασικό Νόμο 1666/1986 , η ψήφιση του Νόμου «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.4387/2016 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» είναι η σημαντικότερη μεταρρύθμιση για το οδοντοτεχνικό επάγγελμα.

Η αλλαγή μορφής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.)  με τίτλο «Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών» είναι γεγονός.

Με την ψήφιση του Νόμου πραγματοποιείται από μέρους της πολιτείας ένα πάγιο αίτημα του οδοντοτεχνικού κλάδου. >>περισσότερα

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως είναι σε όλους γνωστό η ΠΟΕΟ διοργανώνει επιμορφωτικές ημερίδες ανά την Ελλάδα με στόχο τη μετάδοση γνώσης και την περαιτέρω αναβάθμιση του επαγγέλματος μας. Στην προσπάθεια της αυτή επιθυμεί να προσελκύσει νέους ομιλητές και ομιλήτριες, αποσκοπώντας στην ανάδειξη νέων προσώπων και στην κάλυψη ενός ευρέως φάσματος θεμάτων γύρω από την οδοντοτεχνική.
Με γνώμονα τη διασφάλιση του παρεχόμενου επιμορφωτικού έργου, κρίνεται σκόπιμο να τεθούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που καλείται να πληροί η παρουσίαση του κάθε υποψήφιου ομιλητή.

Αναλυτικά οι προυποθέσεις:

►Η παρουσίαση θα πρέπει να αφορά αυστηρά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργαστηριακή οδοντοτεχνική ή την επιστήμη της οδοντικής τεχνολογίας.
►H παρουσίαση θα πρέπει να γίνεται μέσω MS Power Point
►Θα πρέπει να κατατίθεται περίληψη της εργασίας εντός συγκεκριμένης προθεσμίας που θα ανακοινώνεται, λίγο πριν τη διεξαγωγή της επιμορφωτικής εκδήλωσης.
►Θα πρέπει να υπάρχει θεωρητική τεκμηρίωση των λεγομένων-αναφορά στο θεωρητικό σκέλος- και παραπομπή σε βιβλιογραφικές πηγές που να θεμελιώνουν τα λεγόμενα
►Αναλυτική φωτογραφική τεκμηρίωση των εργαστηριακών σταδίων
►Αναφορά σε συγκεκριμένες εργαστηριακές τεχνικές και όχι απλή παράθεση του αποτελέσματος.
 

4ο Τουρνουά Tennis Οδοντοτεχνιτών
    

  >>περισσότεραΣυνεδρίαση Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο.
         

     - Σάββατο
       9 Σεπτεμβρίου 2017 


Δ/Σ - Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών ΝΠΔΔ
Σάββατο 9.9.2017  >>περισσότερα


Ειδικότητα βοηθών οδοντοτεχνιτών Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018  >>περισσότερα


ΣΕΟΑΠ - ΛΑΕΚ 1-30 2017
Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις
     >>περισσότερα


Hμερίδα Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ)
"Αθλητικοί Στοματικοί Νάρθηκες"

 >>περισσότερα
 


 

 

         

⇒  Περισσότερα Νέα-Ανακοινώσεις

 
             
    Χρήσιμα & Ενδιαφέροντα
    Προσοχή στα Παράνομα Εργαστήρια
    Εκδηλώσεις - Εκθέσεις
 
 
 
 
 
   
 

 

 

 
 
 
Οι δυσκολίες των καιρών που βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως σε καθημερινή βάση δημιουργούν δεδομένα και υποχρεώσεις που όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε για τη προοπτική ενός καλύτερου αύριο.

Η συσπείρωση των υγιών επιχειρήσεων γύρω από τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου είναι πρωτεύον σημασίας δίνοντας δύναμη και στήριξη σε όλους μας για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην όλο ένα και σκληρή πραγματικότητα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο σύλλογος της Αθήνας ζητά τη συμπαράσταση των μελών του στη προσπάθεια να δοθεί ένα τέλος με τα παράνομα εργαστήρια. Ζητούμε όσοι έχουν υπόψη τους εργαστήρια που λειτουργούν παράνομα να τα αναφέρουν είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Μετά τη διασταύρωση των στοιχείων ο σύλλογος θα καταθέτει τα στοιχεία στη κατά τόπους νομαρχία για τα περεταίρω.

Είναι υποχρέωση και σεβασμός όλων μας να περιφρουρήσουμε τον κλάδο και τις επιχειρήσεις μας.  

Ο πρόεδρος,
ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 
 
 
 

 

 

 

© 2017 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών

Αριστοτέλους 14 - Αθήνα
 104 32 
Τηλ: 210 52 29 501
 fax: 210 52 46 280

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Web Design & Development: toothnews.gr