ΑΡΧΙΚΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
 
 
       
 

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 
 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΧΑΪΑΣ - ΗΛΕΙΑΣ 
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΡΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΕΝΤΡ.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
& ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
Διοικητικό Συμβούλιο

 
2019

►Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2019

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε Ετήσια Τακτική  ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα ¨ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ¨), ώρα 10.30 - 13.00 το πρωί και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο.

  >> Πρόσκληση


2018

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Μαγνησίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συναδελφικό κλίμα το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Βόλο.

Στη Συνέλευση παρευρέθησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Δάρης Θεόδωρος, και το Μέλος, κ. Καραϊσκάκης Παναγιώτης, της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών για την ενημέρωση των διαδικασιών του καινούργιου φορέα.
Ακολούθησε συζήτηση στα τρέχοντα τοπικά και πανελλαδικά θέματα.


►ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα ¨ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ¨), ώρα 11.00 - 13.00 το πρωί και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο.

Δείτε την πρόσκληση >>εδώ

 

2017

►Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Λάρισας, Μαγνησίας & Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, Λάρισα) με ώρα προσέλευσης 11:30π.μ..

ΘΕΜΑ:    «Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών – Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου»

Στη Συνέλευση θα παραστούν ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο., κ. Σαμαράς Θεόδωρος, ο Ταμίας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο., κ. Κλωνής Αναστάσιος, και το Μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο., κ. Κωστόπουλος Παναγιώτης, οι οποίοι θα ενημερώσουν και θα διευκρινίσουν θέματα πάνω στον νέο φορέα.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.


►ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα ¨ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ¨), ώρα 10.00 - 12.00 το πρωί και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.

Δείτε την πρόσκληση >>εδώ

2016
►ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα (¨ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ¨), ώρα 10.00 το πρωί μέχρι 12.00 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας. 

Οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 10.00 το πρωί μέχρι 12.00 π.μ

Δείτε την πρόσκληση >>εδώ

2015

►ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα ¨ΚΟΓΙΑ ΚΩΣΤΑ¨), ώρα 20.00 μ.μ. .

Δείτε την πρόσκληση >>εδώ


►Ημερίδα Οδοντοπροσθετικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Οδοντοπροσθετικής, συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας με τον Σύλλογο Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Μαγνησίας - υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Ο. - το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στο Volos Palace - Βόλος.

Στιγμιότυπα από την ημερίδα:

                  

 


 

 

2014

►Σας ενημερώνουμε ότι ο Λιβογιάννης Ευάγγελος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας, Μέλος του Δ.Σ. της κλαδικής ομοσπονδίας (Π.Ο.Ε.Ο.) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό "ΛAΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ".


Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ν. Μαγνησίας σας καλεί σε ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα, στο κτήριο της ΟΕΒΕΜ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43-45 με 28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος, αίθουσα ¨ΚΟΓΙΑ ΚΩΣΤΑ¨), ώρα 20.00 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας ώρα 20.30 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ:
1.    Διαπίστωση απαρτίας.
2.    Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ. έτους 2013.
3.    Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής.
4.    Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για τις πρόσφατες ενέργειες της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.Ο. αναφορικά με τα πάγια αιτήματα του κλάδου μας για Σύσταση Επαγγελματικού φορέα Οδοντοτεχνιτών – Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), για την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού της κείμενης νομοθεσίας με θεσμοθέτηση ¨κάρτας νόμιμου οδοντοτεχνικού εργαστηρίου¨ και άλλες τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν άμεσα τον κλάδο μας.

Συνάδελφοι, η παρουσία όλων μας κρίνεται άκρως απαραίτητη. Στηρίξτε το σωματείο σας με την παρουσία σας, ώστε να ενισχύσει με την σειρά του την Π.Ο.Ε.Ο. στις ενέργειές της για την προαγωγή και ανάπτυξη της Οδοντοτεχνικής, ως ανεξάρτητης και αυτόνομης επιστήμης. Προς το συμφέρον όλων μας ,  αλλά και προς το συμφέρον της κοινωνίας, συμμετάσχετε με την παρουσία σας στον αγώνα για την διασφάλιση των όρων για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Δείτε την πρόσκληση >>εδώ

 

 

© 2024 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών

Αριστοτέλους 14 - Αθήνα
 104 32 
Τηλ: 210 52 29 501
 fax: 210 52 46 280

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Web Design & Development: toothnews.gr