ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΧΑΪΑΣ - ΗΛΕΙΑΣ 
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΡΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΕΝΤΡ.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
& ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣΤηλ: 2510 839006
Αντιπρόεδρος:
ΤΖΑΡΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Τηλ: 23210 55309
Γεν. Γραμματέας:
ΣΠΟΥΡΔΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Τηλ: 2510 836230/250
Ταμίας:
ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Τηλ: 2510 228998
Μέλος:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, Τηλ: 25210 33050

 

2020

►Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει ΓΣ στις 9 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ν. Σερρών , επί της οδού Περιστέρι Κωστόπουλου  2 , στην πόλη των Σερρών.

Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Ο. και άλλων όμορων Συλλόγων.

Μετά την Γενική Συνέλευση  θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στο εστιατόριο   Ευ  Ζην Μεραρχίας 119,  στις 14:00 . Να διευκρινιστεί ότι ο Σύλλογος θα αναλάβει τα έξοδα μόνο των μελών του.

  >>Δείτε την πρόσκληση


2019

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

►Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6 Απριλίου 2019 ημέρα Σαββάτο στις 10:00 πμ. στο Εργατικό Κέντρο Ν. Δράμας.

  >>Δείτε την πρόσκληση


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

►Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2019

Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 10 Φεβρουαρίου, ώρα 09:00πμ. , στον χώρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων στην Καβάλα (Ερμού 13).

  >>Δείτε την πρόσκληση


2018

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

►Γενική Συνέλευση  - 28 Ιανουαρίου 2018

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2018.Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί εκ νέου στις 21 Ιανουαρίου .
Αν και πάλι δεν έχουμε την απαιτούμενη απαρτία η Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν.Δράμας, επί της οδού Ηπείρου 2 , στην πόλη της Δράμας, που σύμφωνα με το καταστατικό είναι και η τελευταία ημερομηνία. Επίσης  έχουν ακόμη προσκληθεί εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Ο. και άλλων όμορων Συλλόγων.
Μετά την Γενική Συνέλευση  θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στο εστιατόριο  ΉΔΩΝΑΣ επί της οδού Δημ.Γούναρη 32. Aκόμη να διευκρινιστεί ότι ο Σύλλογος θα αναλάβει τα έξοδα μόνο των μελών του.

Τα θέματα ημερήσια διάταξης είναι:
1.    Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,
2.    Οικονομικός Απολογισμός 2017 – Προϋπολογισμός 2018,
3.    Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής,
4.    Διοικητικός Απολογισμός  2017,
5.    Ανακοινώσεις – Προτάσεις.
6.    Ψηφοφορία για έγκριση Διοικητικού Απολογισμού - Οικονομικού Απολογισμού - Προϋπολογισμού 2018,

Συνάδελφοι, θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη διότι οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι έτσι ώστε να δραστηριοποιηθούμε προς αντιμετώπιση των προβλημάτων.

>>Δείτε την πρόσκληση


2017

Οκτώβριος

►Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στις 4 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας και του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Θράκης  στον χώρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων στην Καβάλα (Ερμού 14), ώρα προσέλευσης 10:30.

Το κύριο θέμα της Συνέλευσης θα είναι ο "Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών – Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου".

Στην Συνέλευση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο., κ. Σαμαράς Θεόδωρος, και ο Ταμίας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ.Ο., κ. Κλωνής Αναστάσιος, οι οποίοι  θα μας ενημερώσουν λεπτομερώς για τον Π.Σ.Ο., για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό αλλά και για άλλα ζητήματα του Κλάδου.

Ακόμα να προστεθεί ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για όποιους συναδέλφους το επιθυμούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά  τους για την εγγραφή στο ΝΠΔΔ, ούτως ώστε να αποσταλούν ομαδικά στον ΠΣΟ.

Συνάδελφοι στην Συνέλευση αυτή η παρουσία μας πρέπει να είναι καθολική γι` αυτό παρακαλείσθε να είστε όλοι εκεί.
Με θερμούς χαιρετισμούς τα Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.Α.Μ. & Σ.Ε.Ο.Θ.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

►Ετήσια Γενική Συνέλευση 2017

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, & ώρα 10:00 π.μ., στο Επιμελητήριο Σερρών. Θα ακολουθήσει κοπή της πίτας.


2016

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

►Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2016

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, & ώρα 10:00 π.μ., στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Νομού Καβάλας.


2015

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

►Ετήσια Γενική Συνέλευση 2015

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, & ώρα 10:00 π.μ., στο Επιμελητήριο Σερρών.